ラピスクロニクル -英雄王冠- | 日本語版 評価

このゲームを評価~
他のプレイヤーのコメント
Mashiro Game Hunter ラピスクロニクル -英雄王冠- | 日本語版

4.8

Graphics : 5/5 | Untuk sebuah Game Idle, ini animasinya keren sih 3D gitu, efek skillnya juga bagus.

Sound : 4/5 | BGMnya udah ngasih vibes fantasi gitu sih, tapi kurang berkesan aja. buat VA karakternya udah bagus, di dalem battle juga oke suaranya.

Gameplay : 5/5 | Sama aja kayak game Idle klasik , tapi rate Gachanya bagus, sekitar 5%. Dan rewardnya bagus, nyari DM gampang. bisa dapet poin VIP gratis juga.

Storyline : -/5 | Gak tau deh kalo ini. gua gapernah baca storynya dan selalu ngeskip.

Value : 4,8/5
2
Raccoon Ch Top Contributor ラピスクロニクル -英雄王冠- | 日本語版

5.0

Lapis Chronicle ~ Heroes Crown ~ เกมญี่ปุ่น แนวพจญภัย แนวตั้งในรูปแบบโทรศัพท์ ภาพกราฟิกสวยงามน่ารักเป็นการเล่นแบบสะสมตัวละครอัพเกรดดาวประมาณนี้ เป็นเกมแบบ idle กดพิชิตเพื่อไปยังสถานที่ที่ได้ทรัพยากรมากขึ้น มีโหมดสตอรี่เล็กน้อย รวมทีมท้าสู้บอส
0
weallone Game Hunter ラピスクロニクル -英雄王冠- | 日本語版

2.8

really like this idle game. cute art and graphics, good gatcha rates, nice prices in shop. very good game to spend about hour in day. Ok deleted, cause more you'll play more paywalls it'll be. really sad but cmon, it's mobile gaming...
0
dzi ラピスクロニクル -英雄王冠- | 日本語版

5.0

i really like the graphics of the game, the models of the characters, the gameplay. the system of increasing the level of VIP even without donation is a pleasant moment. events, in which you can also pick up all the awards without investing money, are very encouraging. getting diamonds to summon new heroes is easy. despite the absence of at least english (i am a russian-speaking player) i dont see problems with the passage of the game. i hope she will continue to develop.
0
SirThunk Thebraveheart ラピスクロニクル -英雄王冠- | 日本語版

4.6

Great system and gameplay
0
Hot Hashtags Next
Hot Games Next
Get QooApp for Android