Home > Game Store > Campfire Cat Cafe & Snack Bar
Description
Mulakan kafe kucing sempurrna di dalam hutan. Jemput tetamu haiwan comel dan masak hidangan enak dari serata dunia! Lihat kucing anda bekerja dan mendapatkan tip semasa anda tiada.

** Hias Restoran Idaman anda **
Jelajah dunia dalam trak makanan klasik anda, dan bina kejayaan sehingga kafe michelin 3 bintang indah semua dalam hutan haiwan! Hiasi kafe, bina bakeri tepi pantai dan pertingkatkan kem gunung salji! Penuhi impian anda untuk menjelajahi dunia di dalam telefon anda! Adakah anda suka kucing anda memasak burger di kedai makan 80-an atau menghidangkan daging tartare di dalam restoran kelas tinggi? Mungkin kucing anda menyediakan sandwic di dalam bistro Perancis comel? Hiasi restoran anda dengan set perabot kegemaran anda!

** Masak Hidangan Enak **
Masak makanan dari serata dunia. Ia kelihatan hebat dan lebih enak! (Kepada pelanggan haiwan kami). Salad, taco, burger, piza, steak dan kentang goreng sentiasa ada di dalam menu. Hidangan istimewa harian termasuk hidangan kulinari seperti itik peking, sushi dan pasta. Bakar roti, kek dan pencuci mulut yang comel dan berikan kepada pekerja kucing kesayangan anda.

** Upah Pekerja Kucing Comel **
Urus pelbagai kru kucing comel dan gila-gila yang bekerja adi kafe anda. Upah kucing parsi putih untuk memasak, pengurus kucing bengal berbintik atau ragdoll sebagai pelayan anda. Mereka akan mendapatkan tip semasa anda tiada! Dapatkan aksesori dan pakaikan kucing dengan pakaian comel dan lucu!

** Kem di Gunung Salji **
Selepas hidangan yang enak, hantar pelanggan haiwan comel anda untuk berehat di dalam mandian mata air. Hantar mereka ke kem indah di pergunungan bersalji di sebelah restoran anda! Bermain permainan ini seperti mengambil percutian idaman yang santai.

** Permainan Simulasi Santai **
Rehatkan diri anda sambil melayani muzik kafe yang ceria. Hayati ritma sambil anda menarik pelanggan dan memasak hidangan enak. Ini adalah permainan yang sempurrna jika anda sukakan permainan restoran haiwan, jika anda sukakan kucing comel atau anda hanya mencari permainan yang seronok, santai dan mudah.

Selamat datang ke pembukaan besar-besaran Campfire Cat Cafe anda!
1,856
Rating
Graphics Gameplay Value Story Sound 4.2
23 Rating(s), 15 Comment(s)
QRCode Campfire Cat Cafe - Cute Game 篝火貓咪咖啡館 will be installed on your device. HyperBeard
Please select your device.

In case your device has had no games installed for a long period, please check that you have signed to QooApp with the same account, updated QooApp to the latest version, and check if Notification is on.
Download via QooApp