IDOLiSH7 | Japanese Notes

Danish Najwa El Moslem How to Save Your Account Data [UPDATED] hello! i would like to tell you guys how to save your data, so it won't lose even after changing phone!
---
[HOW TO DO IT FROM THE FRONT PAGE]
---
Read Note
Dyunn Happy Late Bday Banri-san!😊🎉 plus, there are some randoms drawings😂 if ya dont mind ...(. ❛ ᴗ ❛.) Read Note
NdaNda Ada yg bikin grup wa tentang Idolish7? kalo ada mau gabung dong aku baru main jd butuh temen buat tanya2 cara mainnya aku msh bingung soalnya (╥﹏╥) Read Note
Dina Islamiati Putri Mau nanya dong kalo id sama pass lupa trus masuknya pake akun google terus kalo mau ganti akun google bisa tpi diakun yang sebelumnya itu, bisa ga ya? Read Note
Fun Love kalau begini udah nyangkut belum ya akunnya ?
terimakasih 
Read Note

Loading...

Hot Hashtags Next
Hot Games Next
Hot Notes More
Get QooApp for Android