CATS & SOUP Notes

Sebbyuki Last update, everything seemed normal until i found out all my progress on cat tower and everything i was done is gone! my musics are gone. the things i was bought on stamp rally... I'm really tired. also it seems to have problems with saving data. last but not least. THAT IS NOT MY USER ID! I'm too scared to press save progress on cloud and the recovery option doesn't work. it says it's already up to date. You guys... what are you doing?
Sebbyuki please fix the bugs... every time i open it, there is something new to be worried about 💀 also how many 900meg updates? it's literally 2 days i Updated! gonna cry... its good if bugs really fix though I guess...
Sebbyuki help💀 I've got 79 cats and i did nothing like deleting the game!!! i just opened it and this is what happened! started from the beginning! I'm screamingggg yesterday it was fine! please fix the bugs and give me back my cats!
Len Hikami Back to visit this game a while.. 🎶 Track 1, 2, 3, 8 and 10 are by far the best bgm so far!  Read Note
Sebbyuki look what happened =) there is so many bugs and my phone really heats up when i play, so many times it stopped working and i had to close and reopen. second, what was with 800meg update? it's too much and didn't even get us any reward 💀 except for that 7 day gifts... please less update, my phone storage is dying ☠🚶‍♀️😭

Loading...

Hot Hashtags Next
Hot Games Next
Hot Notes More
hsAdeR
Ai định chơi game này thì chú ý! Trò này tôi đã chơi qua khoảng 1-2 tiếng thấy rằng game ổn không hơn GI là mấy chỉ hơn một số tính năng VD: skip hội thoại (10 hội thoại skip được 3 cái), di chuyển không tốn thể lực, banner vũ khí khả năng cao là không lệch rate như GI (tôi chưa rõ khoản này mới chỉ xem tỉ lệ thôi),... Và gameplay đánh đấm do là cùng NPH với PGR nên gameplay hay hơn GI nhiều. Game cũng chỉ đến thế không hơn quá nhiều GI, nhân vật thiết kế tạm ổn chứ không muốn nói là thua GI hay HSR, âm thanh chấp nhận được. Nhưng điểm trừ lớn nhất của game này là nó quá lag không như GI tôi khá chắc game của Hoyo ăn hiệu năng của chip với ram như nhau nên tôi có thể chơi được cả 3 game của Hoyo rất mượt: HI3 max setting không vấn đề, HSR và GI đồ họa trung bình +45fps chẳng làm sao mà vào game này lag thôi rồi, máy tôi tuy không phải gaming phone nhưng với chip 855 6gb ram tôi vẫn chơi được đống game trên thị trường mà vào game này thì máy tôi phải thở oxi. Tuy đã chỉnh setting về thấp nhất và 30fps thì game vẫn lag và drop fps như không. Vậy nên nếu máy bạn chip dưới 855 và dưới 8gb ram thì thôi chơi HSR hay GI đi cho lành chứ game này chỉ PC với gaming phone mới cân được. Game hiện giờ tuy chơi được nhưng sẽ rất lag, nếu bạn muốn chơi thì phải đợi cập nhật tối ưu hóa hiệu năng chứ không chơi bây giờ sẽ rất khó để trải nghiệm toàn bộ game. Nếu game mà tình trạng này không được cải thiện thì những bản cập nhật lớn sau thì chắc chắn lag như muốn đuổi người chơi.
9
Get QooApp for Android