Revue Starlight Re LIVE | Global Review(s)

Rate This Game!~
Other Player's Reviews
winrarka Revue Starlight Re LIVE | Global

5.0

а вы тоже любите это прекрасное чувство, когда скаутите, видите радужную карточку, думаете, что сейчас в ваши объятия упадёт девочка со сцены, но вам в лицо летит МЕМОРИ.
старлайт довёл.
renkiP Game Hunter Revue Starlight Re LIVE | Global

4.4

I'm glad Re LIVE earned a global version since it is a really good game. Other than the main girls of Revue Starlight, there will be also 3 more school (15 more stage girls in total) with their own sub stories. Gameplay is very similar to FGO with cards and order, and I suggest not to rely on auto as what I've learned while playing in the JP server (auto play will kill your team trust me). Gacha is pretty okay, for beginners you have 2 4* guaranteed banners and I suggest rerolling for multiple target finishers rather than single target (they're more for vs revue). Gacha is divided into the characters themselves and support cards (they're pretty important too). Other than that, pretty neat game, very grindy fpr resources if you want to max and limit break your girls and Junna is best girl.

EDIT (AS OF 4.26.19)

After some time, yeah sure, things are running smoothly, BUTTTTTTTT i have already scouted for more than 10 pulls and NOT A SINGLE 10 PULL gave me a 3* above unit, gacha is ass.
HaruchiV Revue Starlight Re LIVE | Global

4.0

I like thiisss. Especially bcs Aiai, Kudoharu-san, and Ayasa-san voicing here too. The graphics is nice, also the gameplay.

It's a turn-based game. Build your stage girls (up ur stage girls' lvl, skill, and rank) to become stronger. Upgrade ur memoirs, cuz even if your team full of SSR and SR cards, but you don't upgrade ur memoir set, u can defeaten. Especially in Star Performance, you should do it. I've perform D-Rank Star Performance, and met a friend w/ strong cards. His team has 5 SSR cards, and rest are SR cards. All of them are max lvl cards, but the memoirs still lvl 1. I banned two of his SSR. I thought I would be defeated, but unexpectedly, I won w/ 4 stage girls standing. My cards aren't max lvl, but I upgraded my memoirs, so I can win the game.

The gacha rate not too bad. You have guaranteed SSR card and SSR memoir at some step. If there is a new gacha banner, the free gacha (watch ad to draw gacha) will be updated. The free gacha get error sometimes, but yah, it's free, so I don't complain. Sometimes hard to get stargems, but it's become easier during event. Log in everyday to claim daily achievement and log in emblem. Um, yah, that's all my opinion, thanks.

(I wish Lalafin event cards come back later. Who's ur best gurl?)
ChocoCornetRimi Revue Starlight Re LIVE | Global

4.8

Okay where do I start
It's an awesome yet simple RPG and perfect for people who just tried them (Including me [害羞]) so what I mean is that the concept is simple but fun game to play
Let me list the pro's and con's :

Pro's :
1. The game is simple and fun
2. Love the VAs that are from Bandori as well (Such as Aina Aiba, Risa Tsumugi, Ayasa Ito and Haruka Kudo)
3. The girls in the game are so Kawaii
4. The gacha keeps giving me lots of 4*, which is awesome (this is me so idk about everyone else)

Con's :
1. The story graphics look a bit weird, maybe they tried to make it look like 3D but failed
2. Ayasa isn't a tsundere in this game (doesn't count as con's but oh well.. [開心])

Okay that's all (I think 🤔) So I highly recommend this game to RPG beginners [色色][色色]
hasby nishikino Revue Starlight Re LIVE | Global

5.0

This game is very good and tolerable. From a mechanical point of view that's good. On the English server Hatsune Miku collab too.
🍑Taellen🍑 Revue Starlight Re LIVE | Global

5.0

gosto mto do game e ele é mais um da lista de "jogos que eu só comecei a jogar por influencia da minha irmã e que dps não consegui parar"; eu amo as personagens de paixão, amo as histórias, os eventos, gosto da gameplay e acredito que o gacha tenha sido um tanto justo cmg, fora que não acho dificil farmar itens (para mim não)

só vou terminar aqui pq minhas resenhas são bem bosta, para os interessados, joguem 🦄👍🏻
NaylaNeira Revue Starlight Re LIVE | Global

5.0

seru banget ternyata [開心]
løvelicw Revue Starlight Re LIVE | Global

4.8

Jogo incrivel! Adorei a gameplay, gacha justo e é muito fácil farmar jóias e itens.
Ciastociasto Revue Starlight Re LIVE | Global

5.0

gram w to dzielnie od 2019 roku moze i nawet 2018 gdzie sa kurde moje arcany
Raidou Revue Starlight Re LIVE | Global

3.0

I really want to like this game, gameplay wise is a ok rpg with some kind of card mechanic depending of what "idol" is in your team, the story is what you can expect for a idol game is good at best, the graphics art and music is really good but i don't like how grindi it is and the worst part is that the game limits you the quest to farm lvl up material which in this game are tickets, i hate that mechanic, overral is a ok game but if you're already on another grindi hell like fgo or gbf or even dragalia lost you're better on those games this is nothing new and i could say this is a worst version of those games, sadly is a uninstall for me, i gonna check it out again in a few months hoping something change especially those limits on grindi quests.
starryjeongyeon Revue Starlight Re LIVE | Global

3.6

Basically, the girls are great. The songs are great. The story is great. The anime is great. However, the pvp is broken, not friendly to f2p. Also the gacha rates? Memoirs are in the same gacha as the actual cards? Big no no, the rates are low enough that everytime you see a rainbow card come up, it's usually another 4* memoir you didn't need, adding to your stockpile.The game has potential so I'm sad to see it like this.
White Is Nice Revue Starlight Re LIVE | Global

3.8

Although the game might have been pretty bad in terms of rates in the past, It has been getting a lot better within the recent weeks, With starter player friendly gachas and step ups that include guaranteed 4* stage girls, As well as a lot more campaigns. PVP has also been vastly improved since most OP cards now have counters for them, As well as cards being OP not matter as much anymore, If you've tried this game before and has been sick of it because of it's rates, You should try it out again! If not, Go check the game out for more info on it and consider playing it!
Alphariz Revue Starlight Re LIVE | Global

3.0

jumm me gustaria explicar el por que de mi puntuacion y punto de vista de este juego...

el juego esta bien y tiene una serie de ovas creo ya que vi algunos cap cuando hicieron los anuncios en el juego y me llamo la atencion, aunque no soy fan de estos tipos de animes el juego me parece no tan bueno:

gatcha: puff el gatcha creo que es un motivo importante para evaluar el juego al principio quiza t faciliten unidades universales para empezar y esta bien pero cuando va pasando el tiempo comienzan a sacarte muchos gatchas al mismo tiempo y t pierdes al no saber si conviene o no cosa que puede llegar a confundir a un jugador nuevo y mal gastar sus estrellas, los gatcha son diversos pero por lo general siempre son por steps o pasos pero nunca t aseguran un personaje a menos que llegues a un step muy alto como step 10 por ejemplo o si son gatchas especiales donde t lo dan al 3 o 5 multi sin embargo los rates son malos (menos de 5% en personajes) y no siempre es seguro que t salga un personaje y es algo que detesto en los gatchas de este estilo ya que aqui no existen los "equipamientos" sino que debes de colocar una memory a tus personajes, y estas memory estan incluidas en los gatchas al igual que los personajes por lo que muchas veces si ves un sobre arcoiris no siempre sera un personaje lo cual se vuelve dificil conseguir unidades de 4 estrellas ademas de que si quieres asegurarte un personaje tienes que tirar 10 multis ya que despues de 100 tiradas t aseguran un personaje 4 estrellas (a menos que lo saques antes y entonces se reinicia el contador) y no t aseguran que sera el del gatcha por que es un 4 estrellas de toda la pull, el costo tambien es altisimo ya que una vez que terminas los descuentos en los primeros 2 steps (si es que tiene descuento) todos los multis de 10 cuestan 3000 estrellas las cuales son dificiles de conseguir a menos que farmees no solo eventos sino tambien subas en ranking pvp y sin unidades competentes es dificil llegar a ranks altos donde puedas ir juntando estrellas si eres F2P.

personajes: pues tampoco es un punto a destacar ya que los personajes o las chicas del revue starlight son siempre las mismas solo que cambian en skin y movimientos especiales (esto también incluye skill sets y stat obviamente) asi que solo veras cambios en sus trajes y skilles pero en escencia son los mismos si lo miras bien, esto no es malo pero con el pasar del tiempo quiza le pierdas el interes.

jugabilidad: pues bien este es un punto interesante cuando entre a jugarlo la primera vez, con la existencia de los tipos o atributos ya sabes que toda unidad tendra uno o varios counter asi que eso vuelve la seleccion y formacion de equipo fundamental a la hora de hacer eventos o jugar pvp sin embargo cuando juegas las mecanicas no son muy buenas ya que cuando peleas debes de elejir el orden de movimientos y habilidades eso significa que elejiras quienes van a pelear en ese turno o tirar algun buffo por lo que no todas la unidades van a pelear al mismo tiempo y ademas el factor suerte influye muchísimo ya que te saldran habilidades aleatorias de entre todos tus personajes y debes de elejir cual se va a usar haciendo que cuando cambies el turno pierdas las otras cartas de habilidades a menos que guardes alguna pero solo se t permite 1 y una vez guardada debes de esperar al siguiente turno para ver si la usas o no esto puede dejar mucho a la suerte el ver si puedes ganar o no ya que dependes de que las cartas o habilidades que salgan sean las que necesitas para tu estrategia sino gg por lo que la suerte mata la estrategia en este juego.

graficos: unos graficos interesantes pero tampoco wow los mejores si admito que los efectos y animacion de las habilidades especiales estan muy bien logrado y me parece un punto positivo para este juego.

musica: otro punto positivo me gustaron muchas canciones y melodias del juego.

voy a dejarlo aqui ya que seria explicar de mas no me gustaron muchas otras cosas como por ejemplo el coste de oro, para hacer de todo con tu personaje necesitas cantidades altisimas de oro subirlas de estrellas t cuesta oro, subirlas de lv t cuesta oro, potencial el arbol de skill t cuesta oro y no son pocas cantidades de oro asi que debes de enfocarte en completar 1 personaje para pasar a otro, ademas de eso las canciones puedes farmear canciones con efectos siempre aleatorios en todos los stages pero no t serviran de mucho ya que debes de subirles los efectos o agregarselos para que sea de 3 efectos y es completamente a la suerte lo unico que puedes asegurar es que la musica o melodia se mantenga pero el efecto no, tambien las memory se tienen que maxear asi que gastas mas oro y recursos ahi.

en fin es un juego muy mee para mi yo lo jugue al principio y me gusto pero despues con el tema del gatcha y la cantidad de recursos que gastas para maxear algo t deja a los demas personajes sin posibilidades de subirlos sin embargo tiene cosas buenas como animaciones musica y algunos eventos fuera de eso no esperes mucho de este juego.

Puntuacion: 4/10
6
shamishamiko Revue Starlight Re LIVE | Global

5.0

เกมสนุกครับ เล่นเพราะ นักพากย์คนนึง (รักสุดๆ)
Asta-sensei Revue Starlight Re LIVE | Global

5.0

no he visto él anime, pero él pequeño tiempo que he jugado él juego me encanta
geeg Revue Starlight Re LIVE | Global

3.6

Геймплей на любителя, а вот гача лютый пиздец
оно вас сожрёт
YuyukoSupremacy Revue Starlight Re LIVE | Global

4.0

Seru sih tapi pas mau ngefarm gems buat gacha baru tuh males banget gak ada mode skip yah jadi gw biasanya reroll terus klo udh pull 60x tapi gak dapet apa yang aku mau 🗿 ,klo mau main ini koneksinya internet harus bagus karna suka putus putus terus klo mau masuk gw yang pake wifi aja lelet terus bjirr ___ Edited Comment : astaga cepat btt muncul meta stage apalagi klo gacha kdg kdg busuk nadi males mainnya 👁👄👁
Lily Macano Revue Starlight Re LIVE | Global

4.6

I love this game! It's one of my new favs for sure. Grinding materials isn't too difficult and all the different challenge modes give you lots of chances to earn free gems.

The outfits and cards are very pretty and the 3d chibis are cute. The arcana units are very strong and new girls are getting stronger, it might be difficult if you are unlucky with gacha, but despite not getting my best girl the gacha has been kind to me.


Chat function for troupes and different languages is useful but the other chats aren't as useful and are just a place for harassment imo, there are so many channels that they all seem pretty empty.

Login bonuses are nice and make up for sinking all your gems on one banner. Dailies don't take that much time to complete.

I love Revstar and I love this game.

Loading...

Get QooApp for Android