Amirul Gaming Toram Online

2.5

for me this game is ez since im a beta player but i dun recommend this game to newbies uless that guy already taste the power of grinding from World of warcraft
2
Imoui Toram Online

4.2

The game's fine, but after a while it becomes boring
You can't survive without grinding your ass off, the grind is long and painful
Getting money is hard, without luck you'll need even more grinding and all the good stuff is way too expensive
Been playing for over 3 years and have easily over 2200 hours played, but I only got my 2s +S weapon not long ago cause my luck sucks ass and I often spend money on stupid stuff
Overall, nice game but grindy af
3
Monica Alda Toram Online

1.0

DISGUSTING EW😖
2
NReaper Toram Online

4.4

Really good game, free items for logging in every day and can't really get bored of this game
0
Rumble Re Toram Online

5.0

The 2nd Greatest game MMORPG i ever played.
Di game ini kita bisa bermain dan bebas menjelajah kesemua map (real open word game) Tampa fitur Auto jadi kita benar" main gak seperti game lain yg cuma Nonton game jalan sendiri.
Storyline jalan cerita sangat bagus dan menantang. No pay to win, memiliki job dan skill yang banyak dan bebas memilih job apapun. Ada banyak fitur dan event yang gak boleh ketinggalan. Setiap job di game ini sangat di perlukan. Ada banyak player aktif dan semua tidak dibatasi oleh server (server bisa berpindah semau kita). Pokoknya harus dicoba game satu ini. [開心][開心][色色]
1
محمد ۰۰۰ Toram Online

5.0

@ToramOnline006
آیدی گروه بازی در تلگرام[鬼臉]
0
Paladino Gacha & games Toram Online

5.0

um MMO bem gostoso de joga as músicas soundtrack são muito boas e a criação de avatar e ótima o mundo é enorme e é bom o jogo por si só[鬼臉][開心]
0
Nattee Nithidthanaanant Toram Online

4.6

Best game MMORPG
0
Von Randolfh Toram Online

3.8

good...

dan saran tolong ada yg bahasa indonesia nya agar tau story nya lebih jelas..
3
Random Absolutniy Toram Online

5.0

Good Game
0
Fritz Meier Toram Online

5.0

Некоторое время играла в эту игру. К сожалению, как дошла до минотавра, настало время получше обратить внимание на свою экипировку. Сложности наступили с крафтом. Я не знаю английский на высоком уровне, приходилось многое переводить. В итоге я просто устала. Но игра замечательная. Мне понравилась и графика, и музыка, и костимизация. Есть неплохой редактор персонажа, я считаю, что это одна из важных вещей в мморпг. Небольшой минус в использовании навыков. Надо было открывать окно, но к этому привыкаешь. Надо следить за атаками противника и вовремя уворачиваться. Это плюс. Всем советую поиграть в эту игру, она стоит вашего внимания. _(:3 」∠ )_
2
TANGN4 Toram Online

4.8

สนุกมากคับนะจะมีกิจกรรมแจกของเยอะๆๆๆ
0
Aldi Roni Toram Online

5.0

bukan hanya SAKITNYA TU DI SINI tapi SENANGNYA TU JUGA DI SINI 😉😀 the best game..👍🏻
0
IDC Kocag Toram Online

5.0

Jlk sekali[怪笑]
1
lolicon indonesia Toram Online

5.0

I so enjoy this game and it is fun the best gamr ever[開心][開心][開心][開心][開心]
0
Ryuuji 666 Toram Online

5.0

buen juego
0
Haruka Nanase Toram Online

5.0

best RPG(。>﹏﹏
0
Ncist Skins Toram Online

5.0

bikin nagih
0
MMBROSS Toram Online

3.4

Coba aja dulu
kalo ngga, ntar penasaran ya kan :v
( ・ิω・ิ)( ・ิω・ิ)
0
Đỗ Minh Anh Toram Online

4.2

it was a great game but it is showing it age,hope that they upgrade the engine,improve graphic,add character voice,and revamp the gameplay
also plesea add more fanservice,great gameplay tho
2

Loading...

Get QooApp for Android